Wees niet te laat

Met de aanschaf van een airco!

Wees onze zomerdrukte voor en vul het onderstaande offerte formulier in.

  Waarom kiezen voor een airco?

  Je bespaart enorm op je energierekening en je hebt een airco al binnen 3 maanden terugverdiend! 

   Snel geleverd en geplaatst 

  ✓ Geen lange wachttijden

   De beste service

   Transparante prijs

   

  Kevin
  Kevin
  2024-03-07
  6 februari contact gelegd met Airco service achterhoek om een offerte op te vragen en een maand later is de airco al geplaatst. Monteurs waren 2 vakmannen en hebben goed werk afgeleverd. Wij zijn heel blij met de airco’s
  Jeroen Van Rij
  Jeroen Van Rij
  2024-03-06
  Vorig jaar naar alle tevredenheid 2 airco's laten plaatsen en alles naar volle tevredenheid gedaan. Nu 1 jaar later een airco wat kuren heeft wat waarschijnlijk te maken heeft met een kapotte printplaat deze unit zonder gezeur omgewisseld voor een nieuw exemplaar en dit dus keurig netjes afgehandeld. Heel tevreden met dit bedrijf!!! Topper....
  Ron Groters
  Ron Groters
  2024-03-04
  Aangeschaft Haier Tundra 5 kW Deze Airco laten plaatsen door twee monteurs van Airco Service Achterhoek. Na bezoek van YH en verschillende offertes met elkaar vergeleken overgegaan tot laten plaatsen van Airco. De monteurs zeer vriendelijk, opgewekt, snel werkend, zeer netjes, overleggend. Ook het verpakkingsafval mede het montageafval werd opgeruimd en meegenomen. Tijdens het gebruik komen er vragen en deze worden via mail beantwoordt, telefonisch kan de wachttijd wat langer zijn, daarom beter per mail. Klein kritisch punt : de uitleg mag iets rustiger cq iets meer tijd aan besteed worden. De Haier Airco werkt perfect en de niet verwachte wifi koppeling is een uitkomst, ook de prijsverhouding tot de Haier is prima. Alles bij elkaar een zeer geslaagde aankoop bij een zeer prettig bedrijf en de aanbeveling voor vrienden en-of familie is dit een aanrader.
  Andre Moleman
  Andre Moleman
  2024-03-01
  Vandaag de heren van airco service achterhoek .op bezoek gehad zeer vakkundig onze airco's aangesloten super netjes gewerkt en alles opgeruimd ze waren zeer beleeft alles netjes uitgelegd aan mijn vrouw yannick top bedankt voor alles. Ik raad jullie zeker aan met vriendelijke groet A. Moleman
  Dustin van beelen
  Dustin van beelen
  2024-02-29
  Super service! Snelle levertijd, en klantenservice altijd bereikbaar, twijfel je om een airco te plaatsen? Ga dan vooral hierheen, ze helpen je met alle vragen!
  Mark van Gerven
  Mark van Gerven
  2024-02-26
  Prima service, afspraken worden correct nagekomen. Vakkundige en snelle montage.
  Anita Domhof
  Anita Domhof
  2024-02-23
  Zo'n 2 weken geleden de offerte ontvangen en geaccepteerd. Vandaag is de airco geplaatst. Snel en vakkundig! Monteurs met verstand van zaken, duidelijke uitleg en heldere communicatie. Ben zeer tevreden!
  Calvin Bleekman
  Calvin Bleekman
  2024-02-12
  3 weken geleden opdracht gegeven voor het plaatsen van 2 split units van Daikin. Snelle en duidelijke offerte. Goede prijs en het belangrijkste: super netjes gewerkt, de airco hangt binnen en buiten super strak aan de muur, en dat in een halve dag! Alle rommel nadien weer netjes opgeruimd en meegenomen. Dikke 5 sterren. Bedankt voor het goede werk!
  Raoul van den Berg
  Raoul van den Berg
  2024-02-03
  De airco is afgelopen zomer prima geplaatst maar informatievoorziening vooraf had een stuk beter gekund. Daarnaast hadden de monteurs een afdekklepje tekort die een week later zou worden opgestuurd. Na meerdere mails eindelijk 2 maanden later ontvangen.

  Vul het offerte formulier hierboven in of neem contact met ons op via 0314-234440 of info@aircoservice-achterhoek.nl. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om jouw situatie te bekijken.

  Contactgegevens

  Onze merken

  Bedrijven die ons vertrouwen

  vanaf €1700

  prijs op aanvraag

  vanaf €1800