Wacht niet langer

Bespaar op je gasrekening met een airco!

Vul het formulier in en we nemen binnen
48 uur contact met je op!

Door de enorme drukte kan het wat langer duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag.

Waarom kiezen voor een airco?

Je bespaart enorm op je energierekening en je hebt een airco al binnen 3 maanden terugverdiend! 

 Snel geleverd en geplaatst 

✓ Geen lange wachttijden

 De beste service

 Transparante prijs

 

Leoni W
Leoni W
2023-12-14
in 1 woord: GEWELDIG!!! vakkundig, vriendelijk, netjes en ongelooflijk snel en mooi. heel blij! superbedrijf!!
Fam. Roos
Fam. Roos
2023-12-13
Daikin Split Airco snel en vakkundig geplaatst na goedkeuring van een duidelijke offerte, alles binnen 1week geregeld! Vriendelijk personeel die netjes hun vak uitvoeren, een absolute aanrader! Bedankt voor de prima service" Airco Service Achterhoek" .
Margo Hulzink
Margo Hulzink
2023-12-11
Goede, snelle en nette service. Duidelijke offerte, datum was snel geprikt en op de afgesproken dag waren de monteurs ruim op tijd. Binnen een paar uur hing de airco, ik ben meer dan te vrede en zal iedereen Airco Service Achterhoek aanbevelen in mijn omgeving.
Arno S.
Arno S.
2023-11-25
Prima verlopen, alles volgens afspraak!
michel wenting
michel wenting
2023-11-16
Snelle offerte en snelle service en de monteurs denken mee hoe het beter kan top gedaan
Joop Hubers
Joop Hubers
2023-11-03
Op 19 december 2022 hebben we een aanvraag gedaan bij Airco Service Achterhoek B.V. en op 18 januari werd de Daikin installatie al geplaatst. Supersnel!! En de prijs was naar verwachting zoals ze op hun internetpagina aangeven. Wij willen de Daikin gebruiken voor de verwarming van de woonkamer. Dus een lucht-lucht warmtepomp. Ze denken goed met je mee en zelfs als je bijzondere wensen hebt. De installatie verliep erg soepel. De beide installateurs werkten erg netjes en waren zeer correct. De installatie werd precies zo geplaatst zoals we dat graag wilden, al was dat wel afwijkend van wat men bij Airco Service Achterhoek B.V. gewend is. Zoals de leidingen in de woning weg werken in plaats van buiten over de voorgevel van het huis. In de dagen na de installatie hadden we veel vragen over hoe je alles moet inregelen. De vragen die we via de email stelden werden snel en informatief beantwoord. Ze kwamen met 2 man om alles te controleren, bij te stellen en gebruiksadvies te geven. Met een 5KW Daikin krijgen we een woonkamer van 45 m2 lekker warm. Het elektra verbruik, tussen 08:00 en 23:00 uur, is bij een buitentemperatuur van tegen de nul graden ongeveer 6-7 KWH. Het advies was dus goed. Kortom: een goed bedrijf met fijne mensen met goede kennis van zaken. Zeer aanbevelend waardig. Na onze verhuizing naar een appartement hebben wij weer gebruik gemaakt van de kundigheid van de medewerkers van Aircoservice Achterhoek. De 20 jaar oude airco is vervangen door een lucht-lucht warmtepomp van Daikin. Het waren dezelfde monteurs als in januari j.l. Dat geeft natuurlijk direct weer een prettig gevoel. Ook nu weer hebben de monteurs zeer goed werk geleverd en was het contact net zo prettig als de vorige keer. Dus: het is een zeer aan te bevelen bedrijf met fijne kundige medewerkers. Aanbevelingswaardig !!!!!!
Michiel Galema
Michiel Galema
2023-10-21
Kwaliteit, correct in communicatie, snel. Aan te bevelen!
Wim de Kreek
Wim de Kreek
2023-10-19
Net twee nieuwe airco's laten plaatsen. Installatie was niet eenvoudig, maar het uiteindelijke resultaat is meer dan prima. We zijn heel blij met het geleverde resultaat. Een echte aanrader!
Marcel Komdeur
Marcel Komdeur
2023-10-14
Fijn bedrijf, duidelijke communicatie. Leuke spontane nette monteurs. Laten alles netjes achter. Denken mee wat een goede plaats is waar de airco te plaatsen e.d. Zeker een aanrader!

Vul het offerte formulier hierboven in of neem contact met ons op via 0314-234440 of info@aircoservice-achterhoek.nl. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om jouw situatie te bekijken.

Contactgegevens

Onze merken

Bedrijven die ons vertrouwen

vanaf €1700

prijs op aanvraag

vanaf €1800