Airco Service Achterhoek

Reviews van onze klanten

6 februari contact gelegd met Airco service achterhoek om een offerte op te vragen en een maand later is de airco al geplaatst. Monteurs waren 2 vakmannen en hebben goed werk afgeleverd. Wij zijn heel blij met de airco’s

media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
Kevin Avatar Kevin
8 maart 2024

Vorig jaar naar alle tevredenheid 2 airco's laten plaatsen en alles naar volle tevredenheid gedaan. Nu 1 jaar later een airco wat kuren heeft wat waarschijnlijk te maken heeft met een kapotte printplaat deze unit zonder gezeur omgewisseld voor een nieuw exemplaar en dit dus keurig netjes afgehandeld. Heel tevreden met dit bedrijf!!! Topper....

Jeroen Van Rij Avatar Jeroen Van Rij
6 maart 2024

Aangeschaft Haier Tundra 5 kW Deze Airco laten plaatsen door twee monteurs van Airco Service Achterhoek. Na bezoek van YH en verschillende offertes met elkaar vergeleken overgegaan tot laten plaatsen van Airco. De monteurs zeer vriendelijk, opgewekt, snel werkend, zeer netjes, overleggend. Ook het verpakkingsafval mede het montageafval werd opgeruimd en meegenomen. Tijdens het gebruik komen er vragen en deze worden via mail beantwoordt, telefonisch kan de wachttijd wat langer zijn, daarom beter per mail. Klein kritisch punt : de uitleg mag iets rustiger cq iets meer tijd aan besteed worden. De Haier Airco werkt perfect en de niet verwachte wifi koppeling is een uitkomst, ook de prijsverhouding tot de Haier is prima. Alles bij elkaar een zeer geslaagde aankoop bij een zeer prettig bedrijf en de aanbeveling voor vrienden en-of familie is dit een aanrader.

Ron Groters Avatar Ron Groters
5 maart 2024

Vandaag de heren van airco service achterhoek .op bezoek gehad zeer vakkundig onze airco's aangesloten super netjes gewerkt en alles opgeruimd ze waren zeer beleeft alles netjes uitgelegd aan mijn vrouw yannick top bedankt voor alles. Ik raad jullie zeker aan met vriendelijke groet A. Moleman

Andre Moleman Avatar Andre Moleman
5 maart 2024

Super service! Snelle levertijd, en klantenservice altijd bereikbaar, twijfel je om een airco te plaatsen? Ga dan vooral hierheen, ze helpen je met alle vragen!

Dustin van beelen Avatar Dustin van beelen
5 maart 2024

Prima service, afspraken worden correct nagekomen. Vakkundige en snelle montage.

Mark van Gerven Avatar Mark van Gerven
27 februari 2024

Zo'n 2 weken geleden de offerte ontvangen en geaccepteerd. Vandaag is de airco geplaatst. Snel en vakkundig! Monteurs met verstand van zaken, duidelijke uitleg en heldere communicatie. Ben zeer tevreden!

Anita Domhof Avatar Anita Domhof
27 februari 2024

De airco is afgelopen zomer prima geplaatst maar informatievoorziening vooraf had een stuk beter gekund. Daarnaast hadden de monteurs een afdekklepje tekort die een week later zou worden opgestuurd. Na meerdere mails eindelijk 2 maanden later ontvangen.

Raoul van den Berg Avatar Raoul van den Berg
12 februari 2024

Goed bedrijf komt afspraken na snelle levering. De levering was perfect wat een goede medewerkers vriendelijk en erg netjes gewerkt 100% tevreden

Eric Jan Flierman Avatar Eric Jan Flierman
12 februari 2024

Snelle plaatsing, monteurs denken mee over de beste plek. Werken netjes. Zeer tevreden over hun werk.

Maarten Kuiperij Avatar Maarten Kuiperij
12 februari 2024

Snelle en goede service na een offerte aanvraag. Dag later werd de airco al geplaatst. Heel fijn nu weer lekker warm werken. En in de zomer lekker cool👍💪

Lisette Avatar Lisette
12 februari 2024

in 1 woord: GEWELDIG!!! vakkundig, vriendelijk, netjes en ongelooflijk snel en mooi. heel blij! superbedrijf!!

Leoni W Avatar Leoni W
14 december 2023

Daikin Split Airco snel en vakkundig geplaatst na goedkeuring van een duidelijke offerte, alles binnen 1week geregeld! Vriendelijk personeel die netjes hun vak uitvoeren, een absolute aanrader! Bedankt voor de prima service" Airco Service Achterhoek" .

media thumbnail 0
Fam. Roos Avatar Fam. Roos
14 december 2023

Goede, snelle en nette service. Duidelijke offerte, datum was snel geprikt en op de afgesproken dag waren de monteurs ruim op tijd. Binnen een paar uur hing de airco, ik ben meer dan te vrede en zal iedereen Airco Service Achterhoek aanbevelen in mijn omgeving.

Margo Hulzink Avatar Margo Hulzink
11 december 2023

Prima verlopen, alles volgens afspraak!

Arno S. Avatar Arno S.
11 december 2023

Snelle offerte en snelle service en de monteurs denken mee hoe het beter kan top gedaan

michel wenting Avatar michel wenting
11 december 2023

Op 19 december 2022 hebben we een aanvraag gedaan bij Airco Service Achterhoek B.V. en op 18 januari werd de Daikin installatie al geplaatst. Supersnel!! En de prijs was naar verwachting zoals ze op hun internetpagina aangeven. Wij willen de Daikin gebruiken voor de verwarming van de woonkamer. Dus een lucht-lucht warmtepomp. Ze denken goed met je mee en zelfs als je bijzondere wensen hebt. De installatie verliep erg soepel. De beide installateurs werkten erg netjes en waren zeer correct. De installatie werd precies zo geplaatst zoals we dat graag wilden, al was dat wel afwijkend van wat men bij Airco Service Achterhoek B.V. gewend is. Zoals de leidingen in de woning weg werken in plaats van buiten over de voorgevel van het huis. In de dagen na de installatie hadden we veel vragen over hoe je alles moet inregelen. De vragen die we via de email stelden werden snel en informatief beantwoord. Ze kwamen met 2 man om alles te controleren, bij te stellen en gebruiksadvies te geven. Met een 5KW Daikin krijgen we een woonkamer van 45 m2 lekker warm. Het elektra verbruik, tussen 08:00 en 23:00 uur, is bij een buitentemperatuur van tegen de nul graden ongeveer 6-7 KWH. Het advies was dus goed. Kortom: een goed bedrijf met fijne mensen met goede kennis van zaken. Zeer aanbevelend waardig. Na onze verhuizing naar een appartement hebben wij weer gebruik gemaakt van de kundigheid van de medewerkers van Aircoservice Achterhoek. De 20 jaar oude airco is vervangen door een lucht-lucht warmtepomp van Daikin. Het waren dezelfde monteurs als in januari j.l. Dat geeft natuurlijk direct weer een prettig gevoel. Ook nu weer hebben de monteurs zeer goed werk geleverd en was het contact net zo prettig als de vorige keer. Dus: het is een zeer aan te bevelen bedrijf met fijne kundige medewerkers. Aanbevelingswaardig !!!!!!

Joop Hubers Avatar Joop Hubers
11 november 2023

Kwaliteit, correct in communicatie, snel. Aan te bevelen!

Michiel Galema Avatar Michiel Galema
11 november 2023

Net twee nieuwe airco's laten plaatsen. Installatie was niet eenvoudig, maar het uiteindelijke resultaat is meer dan prima. We zijn heel blij met het geleverde resultaat. Een echte aanrader!

Wim de Kreek Avatar Wim de Kreek
11 november 2023

Fijn bedrijf, duidelijke communicatie. Leuke spontane nette monteurs. Laten alles netjes achter. Denken mee wat een goede plaats is waar de airco te plaatsen e.d. Zeker een aanrader!

Marcel Komdeur Avatar Marcel Komdeur
11 november 2023

Vakkundig en netjes 2 airco geïnstalleerd en hebben alles uitgelegd Vriendelijke medewerkers.

media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
Kushtrim Simnica Avatar Kushtrim Simnica
11 oktober 2023

Vandaag de 4e airco laten plaatsen door dit fantastische bedrijf. De offerte was snel binnen, werd geplaatst binnen de afgesproken tijd en bij tussentijdse vragen waren ze snel bereikbaar. Op de plaatsingsdag kwamen ze met 2 man sterk. Keurige mannen en ook nog een zeer kundig en gezellig. Probleempjes worden opgelost en laten de boel ook netjes achter! Wij zijn meer dan tevreden over dit bedrijf!

Sandra Komdeur Avatar Sandra Komdeur
11 oktober 2023

Airco geïnstalleerd, zeer netjes gewerkt. Over gebruik kan ik nog niks melden, we gaan het ervaren. Alle vertrouwen in!

Ton van Rooijen Avatar Ton van Rooijen
11 oktober 2023

Met dit bedrijf weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Vakbekwame, keurig werkende en erg vriendelijke monteurs zorgen dat de Airco gemonteerd wordt. Aan te bevelen aan een ieder.

Patrick Krupe Avatar Patrick Krupe
11 oktober 2023

Deze week 2 units van Daikin laten plaatsen. Communicatie betreft planning was in het begin wat verwarrend. Maar uiteindelijk een datum gepland en de monteurs waren keurig op tijd en hebben goed werk geleverd.

Sven Koolhof Avatar Sven Koolhof
11 oktober 2023

Vakmensen 👌🤩

media thumbnail 0
Martin Jansen Avatar Martin Jansen
11 september 2023

Airco Service Achterhoek: Yannick en zijn collega's realiseerden bij ons in slechts 2,5 uur tijd de Airco. Er werd vlot en netjes gewerkt in goed overleg en er werd goed meegedacht en geadviseerd over het uiteindelijke resultaat. Alles verliep conform gemaakte afspraken. Dik tevreden!

media thumbnail 0media thumbnail 1
Fam. Tesselaar Avatar Fam. Tesselaar
11 september 2023

Nooit op komen dagen. Nadat er een afspraak was gemaakt.

v Hindenpeter Avatar v Hindenpeter
11 september 2023

Keurig geïnstalleerde airco. Goede uitleg erbij, mannen hebben netjes gewerkt. Stofzuiger er continu bij. Zeer tevreden over.

media thumbnail 0
Paul Welbroek Avatar Paul Welbroek
11 september 2023

Fijn om met dit.besrijf afspraken te maken, omdat ze worden nagekomen. Installatie werd netjes gedaan door de monteurs.

patrick rutten Avatar patrick rutten
11 september 2023

Vanwege wat planningsperikelen stonden we aanvankelijk met lege handen maar dit bedrijf toont initiatief en neemt verantwoordelijkheid. Chapeau! Het een en ander wordt dan ook nog eens op zo’n prettige manier opgelost dat ik het ook fair vind om hier wat over te schrijven. Op een zaterdag hebben twee aardige en kundige monteurs vakwerk afgeleverd. Mooie en doeltreffende airco en dan kun je alleen maar tevreden zijn. Dit bedrijf verdient een sterke aanrader en dat doe ik dan ook bij deze. Als je als bedrijf je verantwoordelijkheid neemt dan zegt dat ook iets over service en kwaliteit. Nogmaals chapeau!

C. Bulsink Avatar C. Bulsink
11 september 2023

Offerte aangevraagd en daar kreeg ik snel een reactie op. Kwamen nog even langs om de evt mogelijkheden te bespreken. Zag dr goed uit en geaccepteerd. Afspraak was snel gemaakt. Airco is nu geplaatst. Volledig volgens afspraak. Ben erg tevreden. Werkwijze was prima netjes en snel. Nadien nog uitleg gehad over hoe en wat. Nog wat tips mee gekregen. Kortom dik tevreden

Enzo Umina Avatar Enzo Umina
11 september 2023

Goede service nette montage

666bulletman Avatar 666bulletman
11 augustus 2023

Een heel fijn bedrijf. Doen wat ze zeggen. Duidelijke communicatie. Werken netjes en snel. Installatie ging heel goed en alles werkt perfect!

Elly Bonestroo Avatar Elly Bonestroo
11 augustus 2023

Snel geplaatst door de vriendelijke en professionele installateurs. De leidingen zijn netjes afgewerkt/weggewerkt. Wij zijn tevreden over hoe het allemaal gegaan is.

Daniel van de meene Avatar Daniel van de meene
11 augustus 2023

netjes en vakkundig geplaatst

Jolanda Van Eeveren Avatar Jolanda Van Eeveren
11 augustus 2023

Prima bedrijf vakkundige installatie is

Jan Conijn Avatar Jan Conijn
11 augustus 2023

Vandaag is er bij mij een airco gemonteerd door airco service achterhoek, Het is snel gemonteerd, monteurs zijn aardig en werken netjes . Alles is netjes opgeruimd natijd en het werkt prima

Mark Klein Haneveld Avatar Mark Klein Haneveld
11 augustus 2023

Phoe... de Airco hangt perfect en lijkt vooralsnog goed te werken maar helemaal vanzelf ging het niet en vroeg nog behoorlijk wat inspanning van mezelf. De 4 weken zijn uiteindelijk 7 geworden door een afzegging van hun kant en één keer niet op komen dagen. Moet gezegd dat ze toen meteen de volgende ochtend alsnog kwamen. Ik had best wel twijfels over de plaatsing. Lelijk apparaat buiten aan de muur met dikke leidingen en binnen had ik eigenlijk ook maar één geschikte plaats. Maar bij de opname verdwenen als mijn twijfels. Ze konden het precies zo maken zoals ik zou willen. Jippie! Meteen opdracht gegeven. No nonsens all-inn prijs, meteen een goed merk met alles er op en er aan. De installatie zelf had wel wat voeten in de aarde. Monteurs waren niet helemaal blij met wat was toegezegd en alles moest voor 12:00 klaar want, volgende klus. Maar na de koffie voortvarend begonnen. Boor in de muur binnen en, flats, leiding geraakt. "En nu?" werd mij gevraagd. Dus toen zelf aan de slag. Gelukkig heb ik alles en kan ik alles dus hakken, nieuw kabel trekken, enz. Vraag me wel af hoe dat anders had gegaan? Kan en zal toch wel vaker voorkomen? Waarom niet even eerst leidingen zoeken? Al met al flink meegeholpen want het bleek een lastige klus. Ook mijn eigen gereedschap is goed gebruikt. ;-). Zelf aangesloten in op een nieuwe groep want, in tegenstelling tot wat was toegezegd tijdens opname, mochten de monteurs niet in de groepenkast aansluiten. Mannen hebben keihard doorgewerkt en gezamenlijk hebben we 12:00 gehaald en konden ze met piepende bandjes naar de volgende klus. Een zorg heb ik nog wel. De monteur die zo aan het tobben is geweest met het doorvoeren van de leidingen vroeg op een gegeven moment "of ze de leiding nog moesten controleren op knikken?"... "Dat zal toch niet!?" wat het antwoord en daar bleef het bij. Maar, vraag ik me achteraf af. Was daar een reden voor en zit het nu wel goed? Verder professioneel gevuld en leidingen mooi gelast. Niet moeilijk doen over een meter of een bochtje meer. All-inn prijs. En nu genieten...

Eddy Emck Avatar Eddy Emck
11 augustus 2023

De mannen hebben zeer goed de airco’s geplaatst zowel binnen als buiten. Zeer net personeel dat goed overlegd hoe en waar alles geplaatst kan worden. Tegenslag door een harde muur wat meer tijd koste brachten ze geen meerkosten in rekening. Alles werk perfect na goede uitleg. Airco service Achterhoek beveel ik ten zeerste aan.

Peter ten Cate Avatar Peter ten Cate
11 augustus 2023

Snelle reactie en kwamen paar dagen later langs voor inspectie en advies. Hele proces was duidelijk. Installatie is netjes en vakkundig gedaan. Aanrader!

Jelle Wesselink Avatar Jelle Wesselink
11 juli 2023

6 Airco's laten installeren voor zowel koelen als verwarmen. Goed werk geleverd!

Jasper Avatar Jasper
11 juli 2023

Mooie offerte gehad met duidelijke uitleg van de werkzaamheden, door een goede planning hoefde ik maar 4 dagen te wachten voordat de airco geplaatst werd. De jongens werken keurig netjes en zijn erg vriendelijk. echt een topbedrijf

Rene Hakvoort Avatar Rene Hakvoort
11 juli 2023

Super bedrijf! Het ging heel vlot. Offerte op te vragen, huisbezoek van deskundige om uitleg te geven en paar weken later airco is al geïnstalleerd. Ik ben erg onder indruk van professionaliteit van deze bedrijf. Klantvriendelijk, kundig, geven duidelijke uitleg. Top!

Luba Feingold Avatar Luba Feingold
11 juli 2023

Snelle levering, vriendelijk volk, goede prijs, netjes gewerkt.

Henk Jan Legters Avatar Henk Jan Legters
11 juli 2023

medewerkers waren vriendelijk en voerden hun werkzaamheden snel en netjes uit.

Gerrit Essink Avatar Gerrit Essink
11 juni 2023

Vandaag is de airco geplaatst, ja echt binnen een week nadat we de offerte hadden ontvangen. Bovendien hebben de jongens vakwerk geleverd en super netjes gewerkt. Wij zijn heel tevreden 😊 wat een fijn bedrijf.

Yvonne Klomp Avatar Yvonne Klomp
11 juni 2023

Professionele installateurs hebben gisteren 2 airco's bij ons geplaatst. Alles werkt en het geheel ziet er fantastisch uit. Er is echt vakwerk afgeleverd. Alles is naar wens verlopen en alle afspraken zijn nagekomen. De communicatie vanaf de offerte tot en met de oplevering verliep fantastisch. Kortom: een topbedrijf met goede, prettige vakmensen. Een echte aanrader!!

patrick reinders Avatar patrick reinders
11 juni 2023

Zeer professioneel. Verstand van zaken. Werken zeer netjes en alles is mooi afgewerkt.

Jolanda Strengholt Avatar Jolanda Strengholt
11 juni 2023

Goed werk geleverd en werd vlot geleverd, een aanrader 😊

media thumbnail 0media thumbnail 1
Ingrid Janssens Avatar Ingrid Janssens
11 juni 2023

Wat kan ik zeggen - goed advies, snel geleverd en netjes geinstalleerd naar volle tevredenheid.

Ronald Schrage Avatar Ronald Schrage
11 mei 2023

Fijn dat er van tevoren even wordt gekeken naar de situatie. Tevens prima voorlichting, Tips en Adviezen. Zorgvuldige installatie door vakkundige werknemers!

Jos Salemink Avatar Jos Salemink
11 mei 2023

Wij zijn heel tevreden over airco service Achterhoek. Onze kritische vragen werden snel en adequaat beantwoord, niets was teveel. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een Daikin Perfera 4,2 kw. Yannick Hesseling deed mee met de installatie die vakkundig en keurig geheel volgens afspraak is uitgevoerd.

Bert van Loon Avatar Bert van Loon
11 mei 2023

Zeer snelle service. Zeer kort na aanvraag al een gesprek, snel een offerte en daarna zeer snel plaatsing. Plaatsing is netjes uitgevoerd. Opvallend veel aandacht voor wegwerken van kabels. Top!

René Salden Avatar René Salden
11 mei 2023

De beide monteurs kwamen keurig op tijd en zijn na een kopje koffie begonnen met de aanleg van de airco. Ze werken super netjes en leveren een strakke installatie op. Alle knelkoppelingen werden vervangen door soldeerverbindingen die kwalitatief beter zijn. Na uitleg over de werking van het systeem zijn ze weer vertrokken. Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen!

luuk winkel Avatar luuk winkel
11 mei 2023

Makkelijk en snel contact, professionele werknemers, plaatsing in goed overleg, snelle levering/plaatsing.

Helga Geurts Avatar Helga Geurts
24 februari 2023

Super tevreden! Drie airco’s geplaatst Toldijk. Goede begeleiding en super montage team! Wij zijn zeer tevreden!

Jaco MediumJaco Avatar Jaco MediumJaco
23 februari 2023

Vandaag werd door airco service Achterhoek een airconditioning bij ons geïnstalleerd. Prima service. Snelle reactie via de mail en telefoon. Vriendelijke medewerkers en ze hebben heel netjes gewerkt.

Silvia Voltman Avatar Silvia Voltman
16 februari 2023

Prima bedrijf doet wat het beloofd de monteurs werken netjes en snel blij dat ik voor arco service heb gekozen

Gerard Van Vuuren Avatar Gerard Van Vuuren
9 februari 2023

Op 19 december 2022 hebben we een aanvraag gedaan bij Airco Service Achterhoek B.V. en op 18 januari werd de Daikin installatie al geplaatst. Supersnel!! En de prijs was naar verwachting zoals ze op hun internetpagina aangeven. Wij willen de Daikin gebruiken voor de verwarming van de woonkamer. Dus een lucht-lucht warmtepomp. Ze denken goed met je mee en zelfs als je bijzondere wensen hebt. De installatie verliep erg soepel. De beide installateurs werkten erg netjes en waren zeer correct. De installatie werd precies zo geplaatst zoals we dat graag wilden, al was dat wel afwijkend van wat men bij Airco Service Achterhoek B.V. gewend is. Zoals de leidingen in de woning weg werken in plaats van buiten over de voorgevel van het huis. In de dagen na de installatie hadden we veel vragen over hoe je alles moet inregelen. De vragen die we via de email stelden werden snel en informatief beantwoord. Ze kwamen met 2 man om alles te controleren, bij te stellen en gebruiksadvies te geven. Met een 5KW Daikin krijgen we een woonkamer van 45 m2 lekker warm. Het elektra verbruik, tussen 08:00 en 23:00 uur, is bij een buitentemperatuur van tegen de nul graden ongeveer 6-7 KWH. Het advies was dus goed. Kortom: een goed bedrijf met fijne mensen met goede kennis van zaken. Zeer aanbevelend waardig.

Joop Hubers Avatar Joop Hubers
9 februari 2023

Vandaag hebben ze twee airco's geïnstalleerd. Waren precies op tijd hier en na bakkie koffie zijn ze begonnen en met nog een korte pauze voor een broodje die ik voor ze gehaald had waren ze om 13.00 uur klaar en konden de airco's aangezet worden wat resulteerde in een heerlijk warm huis zowel boven als beneden. Echt een top bedrijf met aardige nette monteurs die prima werk afleveren. Al met al een prima aanrader!!!!

Jeroen Van Rij Avatar Jeroen Van Rij
31 januari 2023

Vlotte en schone afwerking. Heel tevreden

robert terhurne Avatar robert terhurne
27 januari 2023

Snel geleverd en goed geplaatst. Vriendelijk, eerlijk en vakkundig.

Edwin Hunter Avatar Edwin Hunter
19 januari 2023

Netjes op tijd ,werken snel en vakkundig,ben zeer tevreden ,alles netjes achtergelaten .top.

Rita Van triest Avatar Rita Van triest
12 januari 2023

Vandaag is bij ons de airco geplaatst op de slaapkamer door Airco service Achterhoek. Dit bedrijf verdiend de volle 5 sterren! Vanaf het eerste contact tot en met de installatie was alles top geregeld. Snelle installatie en goede uitleg. Niks op aan te merken!

Mira Meijer Avatar Mira Meijer
12 januari 2023

Vanaf het 1e contact meteen een goed gevoel. Er wordt meegedacht en geadviseerd. Offerte volgt snel. Na overleg was een last minute aanpassing nog mogelijk. Dit bedrijf denkt in oplossingen. Vandaag de dag van de installatie. Met 4 man sterk aan de slag om 1 buitenunit en 4 binnenunits te installeren. Alles zeer netjes weggewerkt, er wordt netjes gewerkt en na een lange werkdag vertrekt het team pas na uitleg over de apparaten en als alles is opgeruimd. Een dikke duim! Prijs-kwaliteit is top en onderscheidend in de markt. Van harte aanbevolen!

Eveline Reversma Avatar Eveline Reversma
2 januari 2023

Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Prima voorlichting en goede montage👍👍

Bob Koertshuis Avatar Bob Koertshuis
2 januari 2023

We hebben twee airco's hadden helaas pech met 1 airco maar die hebben ze snel weer vervangen prima service zeer zeker aan te raden we zijn zeer tevreden

Sander Roelvink Avatar Sander Roelvink
2 januari 2023

Prima bedrijf! Goede voorlichting. Professionele, vriendelijke medewerkers. We zijn erg tevreden!

john nees Avatar john nees
2 januari 2023

Na adviserend thuisbezoek Airconditioner laten installeren.Keurige installatie door netjes werkende en vriendelijke medewerkers .Duidelijke uitleg daarna over hoe alles werkt.Ik beveel ze van harte aan.

Theo Hubbers Avatar Theo Hubbers
2 januari 2023

Keurig afspraak nagekomen netjes geïnstalleerd en alles opgeruimd

wim van engeland Avatar wim van engeland
2 december 2022

Prettig bedrijf om zaken mee te doen op de afgesproken datum op tijd aanwezig, prettig en vakkundig personeel, nemen de tijd om je alles uit te leggen en laten de werkplek schoon achter.👍👍

Toon Gunsing Avatar Toon Gunsing
2 december 2022

Goede voorlichting over het product,installatie gedaan zoals afgesproken. De monteurs zijn beleefd en werken netjes. Prijs conform de offerte. Zeer tevreden,een aanrader dus

Ton Elzebroek Avatar Ton Elzebroek
2 december 2022

Precies volgens de afspraak geleverd. Vriendelijke medewerkers. Ziet er goed uit. Heel tevreden.

wim hokken Avatar wim hokken
2 december 2022

Zeer tevreden over airco service achterhoek! Snel en duidelijk contact. Snelle plaatsing en zeer netjes opgeleverd. Met de besparing de wij nu maandelijks hebben is de airco deze winter nog terug verdiend!

Tom Berentsen Avatar Tom Berentsen
2 december 2022

Goed werk geleverd. Meegedacht over de technisch beste / optisch mooiste oplossing voor plaatsing airco. Snel en netjes gewerkt, alles schoon achtergelaten. Afgerond met goede uitleg over de werking, zeer tevreden.

Edward en Anniek Neve Avatar Edward en Anniek Neve
2 december 2022

Het advies voor de aanschaf en de uitvoering van de installatie waren professioneel. Er is netjes gewerkt. De monteurs zijn deskundig en vriendelijk.

Rinus Van TOL Avatar Rinus Van TOL
2 november 2022

Bedrijf denkt goed mee. Goed geïnstalleerd en fijne airco.

Ben 7 Avatar Ben 7
2 november 2022

Correcte offerte na huisbezoek. Men denkt met je mee en geeft je goede adviezen! Installatie volgens afspraak. Prima bedrijf met vakkundige medewerkers! Een aanrader

Tonny Bomers Avatar Tonny Bomers
2 oktober 2022

Van aanvraag, schouwen en advies, offerte, naar installatie binnen een paar weken. Installatie is vakkundig en netjes. Kortom, jongens die snel en hard werken. Aanrader!

Roy Huetink Avatar Roy Huetink
2 september 2022

Top geregeld en vlot geïnstalleerd. Airco werkt perfect

Marco van Ree Avatar Marco van Ree
2 juli 2022

Super snel en netjes onze airco geplaatst, echt een aanrader!

Angelique van der Nol Avatar Angelique van der Nol
2 juli 2022

Yannick en Pascal hebben bij ons een Daikin airco geïnstalleerd, alles naar wens, netjes gemonteerd. Het zijn harde werkers. Airco service Achterhoek is dan ook aan te bevelen.

André Korterink Avatar André Korterink
2 juni 2022

In november 2 airco's laten installeren. Wij zijn er heel blij mee. Gasverbruik is flink naar beneden gegaan doordat wij er ook mee verwarmen. Jongens hebben mooi werk verricht

Dennis Richardson Avatar Dennis Richardson
2 april 2022

Top bedrijf. Zeer professioneel!

Warrior Gym Avatar Warrior Gym
2 maart 2022

Zeer vriendelijk geholpen door deze mannen, alles in overleg en volgens afspraak!

Dennis Willemsma Avatar Dennis Willemsma
2 maart 2022

Supersnel traject, communiceert goed, komt afspraken goed na. De binnenunit van de airco is mooi geplaatst met een minimum aan zichtbaar leidingwerk. Hanteert alleszins redelijke prijzen. Wij zijn er blij mee.

Gert Eijbersen Avatar Gert Eijbersen
2 februari 2022

Lekker genieten met de warme dagen van een koel huis dankzij airco service achterhoek! 👍

Willem van Uum Avatar Willem van Uum
2 februari 2022

Super tevreden! Snelle levertijd, vakkundig geplaatst en lekker koel in huis!

Aaron Adler Avatar Aaron Adler
2 februari 2022

Contactgegevens

Contactformulier

  Contactgegevens

  Openingstijden

  Maandag08:00–17:00
  Dinsdag08:00–17:00
  Woensdag10:00–17:00
  Donderdag08:00–17:00
  Vrijdag08:00–17:00
  Zaterdaggesloten
  Zondaggesloten

  Contactformulier