Airco Service Achterhoek

Over ons

Airco Service Achterhoek regelt jouw airco installatie van A tot Z

Airco Service Achterhoek is een bedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het plaatsen van airco’s voor de particuliere en zakelijke markt.  Vanuit onze locatie in Doetinchem plaatsen wij airco installaties tot ver buiten de Achterhoek. Door de ervaring van de afgelopen jaren, kunnen we u dan ook perfect voorlichten in welke situatie dan ook.  

Airco Service Achterhoek bestaat uit een team van vakkundige adviseurs en 6 koelmonteurs die werken in de particulier airco sector als in  de grootschalige koeltechniek. Wij werken bijvoorbeeld ook voor supermarkten zoals ( Jumbo, Albert Heijn, Lidl). Maar welk project het ook is wij hebben voor iedere situatie een passende verkoelende oplossing.

Waarom je kiest voor Airco Service Achterhoek?

Airco Service Achterhoek verkoopt uitsluitend airco’s van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.  Alle airco’s worden door ons vakkundig geïnstalleerd en onderhouden.  Wij werken uitsluitend met Daikin en Mitsubishi airco’s en weten dus exact hoe deze functioneren en onderhouden moeten worden.

Afspraak maken met Airco Service Achterhoek?

Wij maken graag een afspraak om samen te bekijken welke Daikin airconditioning geschikt is voor jouw situatie.  Onze experts kunnen je dan perfect adviseren en maken dan graag een vrijblijvende offerte op maat. Voor een afspraak kun je bellen met 0314-234440 of stuur een e-mail naar info@aircoservice-achterhoek.nl.