Airconditioning

Mitsubishi airco laten installeren

Mitsubishi Electric airconditioning

Ben je op zoek naar een Mitsubishi airconditioning systeem? Dan ben je bij Aircoservice Achterhoek aan het juiste adres. Mitsubishi is wereldleider op het gebied van airconditioningsystemen. Deze duurzame staan zeer hoog aangeschreven om hun optimale prestaties.

Voor zowel in huis als op de zaak heeft Mitsubishi geschikte airco’s. Er is altijd een passende oplossing voor koeling en verwarming die voldoet aan jouw behoefte en ook nog eens zorgt voor een besparing van je energie kosten.

Benieuwd welke Mitsubishi airco installatie geschikt is voor jouw situatie. Maak dan hier een afspraak en we bekijken samen jouw situatie.

Mitsubishi MSZ-HR Units

De stijlvolle HR wand-units van Mitsubishi Electric zorgen voor optimaal comfort in de woon, werk- of slaapkamer. De modellen van Mitsubishi Electric behoren tot de stilste op de markt en zijn geschikt voor gebruik in elke woonruimte.

Msz-hr 2,5kw set – €1750
Msz-hr 3,5kw set – €1850
Msz-hr 5kw set – €2150
Msz-hr 7kw set – €2700

De prijzen zijn inclusief montage en  3m leiding / stuurstroom / afwerking goot en muurbeugel of bigfoots.

Mitsubishi Multisplit MXZ Units

Mxz-2f40vf – Prijs op aanvraag
Mxz-2f50vf – Prijs op aanvraag
Mxz-3ha50vf – Prijs op aanvraag

De prijzen zijn inclusief montage en  3m leiding / stuurstroom / afwerking goot en muurbeugel of bigfoots.

Waarom je kiest voor Airco Service Achterhoek?

Airco Service Achterhoek verkoopt uitsluitend airco’s van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.  Alle airco’s worden door ons vakkundig geïnstalleerd en onderhouden.  Wij werken uitsluitend met Daikin en Mitsubishi airco’s en weten dus exact hoe deze functioneren en onderhouden moeten worden.

Afspraak maken met Airco Service Achterhoek?

Wij maken graag een afspraak om samen te bekijken welke Daikin airconditioning geschikt is voor jouw situatie.  Onze experts kunnen je dan perfect adviseren en maken dan graag een vrijblijvende offerte op maat. Voor een afspraak kun je bellen met 0314-234440 of stuur een e-mail naar info@aircoservice-achterhoek.nl